27 Nisan 2024 Cumartesi

POYRAZ'DAN PERSONELE İFTAR

poyrazdan-personele-iftar

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye personelleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Poyraz belediye personeline verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, kalıcı eserlere imza attıklarını söyledi.
07 Ağustos 2012 Salı 01:25

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye personelleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Poyraz belediye personeline verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, kalıcı eserlere imza attıklarını söyledi.

Başkan Poyraz yaptığı konuşmada: “Kıymetli Mesai arkadaşlarım, Bu mübarek ayda iftar yemeğimize gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 10 yıla yakın bir zamandır -16 Ağustos itibariyle 10 yıl olacak- sizlerle beraber bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti hep beraber gösteriyoruz. Biz Kahramanmaraş Belediyesi olarak bir aileyiz. Nasıl ki Cenab-ı Hakkın yanında takvaca üstün olanlar mükerrem ise bizim için de personelimizin makamı itibariyle, müdürdür, başkan yardımcısıdır, müstahdemdir, memurdur hiçbir ayırım yok. Bizim için herkes mükerremdir. Çünkü herkes Allah’ın yarattığı Eşref-i Mahlukattır. Biz çalışanı seviyoruz. Kendisine verilen emaneti yüzünün akıyla gecesini gündüzünü sarfederek yerine getirmeye çalışanları seviyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden çalışanları seviyoruz. Kendine ayrılmış zamanda, bizlerin eli ayağı olmak için gayret eden, bir şeyler üretmek için çaba sarfeden arkadaşlarımızı seviyoruz. Şehrimizin temizlik işçisinden tutun da en ücra köşesinde hangi birimde olursa olsun, bizimle beraber koşan, durmak bilmeyen arkadaşlarımızı seviyoruz. Her gün evinden çıkarken, bugün şehrimizin bir köşesinde dairemizin adına hayırlı bir hizmet yapalım ki yarın gelecekte olan çocuklarıma, torunlarıma gösterecek bir şeyler olsun diye gayret eden siz arkadaşlarımla beraber bir güzel evi inşa etmeye çalışıyoruz. Bu ev, Kahramanmaraş evi. 10 yıl geriye dönüp baktığımızda, görevi devraldığımız günden bu yana geçen süreçte aranızda 25 yıldan beri hatta 30-35 yıldan beri çalışan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız 10 yıllık süre içerisine neler sıkıştırıldığını benden çok iyi bilirler.

Allah’a hamd olsun ki biz birçok şeyi geride bıraktık. Bu şehrin gerek alt yapısında, gerek üst yapısında, gerekse sosyal belediyecilikte, gerek imarında, gerek zabıtası, gerek salık hizmeti, gerekse itfaiyesinde kısacası aklınıza ne gelirse zamanı kısaltarak hizmet etmediğimiz hiçbir alan yok. Biz Allah’a hamd ediyoruz. Bu bize Cenab-ı Hakkın bir lütfüydu. Biz Bu lütfun gereği olarak sizlerle beraber en güzel hizmeti vermeye çalıştık. Geldiğimiz noktada da sizler bizlere her zaman destek oldunuz, elimiz ayağımız oldunuz, gayret ettiniz ve gayret etmektesiniz. Bunu şuradan biliyorum. Bir yerde ya hizmet hiç yoktur, ya da çok hizmet vardır. Hiç hizmet yoksa zaten bir şey olmaz. Gelen şikayetlere bakıldığı zaman bunun minimum düzeyde olduğunu görüyoruz. Ara ara anket çalışmaları yaptırıyoruz. Bu anketlerde görüyoruz ki arkadaşlarımız çok güzel hizmetlere imza atıyorlar. Vatandaşın memnuniyetini ön planda tutuyorlar.

Biz seçilmişler millet adına seçildik. Bizlere oy versin ya da vermesin hiçbir zaman ayırım yapmadık ve biz davranırken de hiçbir zaman bir partiden seçilmiş gibi davranmadık davranmayacağız da. Çünkü biz bütünü esas alıyoruz. Allah’ın yarattıklarına hizmet etmenin zevkini, tadını almaya çalışıyoruz.

Geriye dönüp baktığımızda her köşesinde bir taşımız var. Kahramanmaraş bugün bir taraftan bir tarafa 40 kilometreye ulaştı. Şimdi arkadaşlara soruyorum, Kavlaklı’nın falan mahallesine kilit parke yapıyorlar. Elhamdülillah yapacağız ve durmadan da çalışacağız” dedi.

Başkan Poyraz’ın personele verdiği iftar yemeğine belediye personellerinin yanı sıra Belediye Meclis üyeleri de katıldı.




Haber okunma sayısı: 879

Yazdır

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

kadina-siddete-hayir-imza-kampanyasi

KADINA ŞİDDETE HAYIR İMZA KAMPANYASI

07 Mayıs 2021 Cuma 23:12
ali-babacanartik-yeter

ALİ BABACAN:ARTIK YETER

12 Aralık 2020 Cumartesi 00:29
kmaras-demokrasi-nobetinde

K.MARAŞ DEMOKRASİ NÖBETİNDE

21 Temmuz 2016 Perşembe 03:18
zabun-darbeyi-lanetledi

ZABUN DARBEYİ LANETLEDİ

22 Temmuz 2016 Cuma 02:49
demokrasi-nobetine-devam

DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM

22 Temmuz 2016 Cuma 02:42

ÜLKE GÜNDEMİ & DÜNYA

DADAĞLI'DA SEL KÖPRÜYÜ YIKTI

Dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağmur, ilimiz merkez Onikişubat ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi'nde

FUARA KATILACAK YAYINEVLERİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 -21 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlencek olan 1. Kitap

SONER SARIKABADAYI 27 ARALIK'TA K.MARAŞ'TA

Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en popüler isimlerinden Soner Sarıkabadayı, Şanlıurfa ve

BAŞKAN MAHÇİÇEK'TEN REKTÖR DEVECİYE HAYIRLI OLSUN

  Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamında ziyaret

KAFSAD'DAN BAŞKAN OKAY'A ZİYARET

Kahramanmaraş Fotoğraf Sanatçıları Derneği (KAFSAD) Başkanı Gürhan Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri

BİR YILDA ASFALT VE PARKE TAMAMLANACAK

Sahaya inen ve 14 bölgede aralıksız devam eden kilit parke ve asfalt çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

ADANA - HAVA DURUMU

ADANA