19 Mart 2024 Salı

"OTO SHOW"U SEVDİK

oto-showu-sevdik

Kentte ilk kez, Otolife Dergisi ve Kahramanmaraş Belediyesi işbirliğinde, K.Maraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ev sahipliğinde açılan Oto Show’da Renault, Dacıa, Fıat, Toyota, Nıssan, Honda, Ford, Mercedes, Hyundaı, Peugeot, Cıtroen ve Mercedes firmaları katılıyor.
27 Ekim 2013 Pazar 21:32

 Otolife Dergisi İmtiyaz Sahibi  Volkan Düzen 

‘’K.Maraş’ın kişi başı araç sayısında çıtası yüksek’’ 

Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenen ve otomotivde dünya markalarını kente taşıyan 1. Oto Show, büyük ilgi görüyor.  Amacı; bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak ve bölge halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini bir arada sunmak olan 1.Kahramanmaraş Oto Show’da görücüye çıkan yüzlerce araç her zevke  hitap eden özellikleriyle dikkati  çekiyor. 

Kentte ilk kez, Otolife Dergisi ve  Kahramanmaraş  Belediyesi işbirliğinde, K.Maraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ev sahipliğinde açılan Oto Show’da Renault, Dacıa, Fıat, Toyota, Nıssan, Honda, Ford, Mercedes, Hyundaı, Peugeot, Cıtroen ve Mercedes firmaları katılıyor.  

Açılışta konuşan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Oto Show fuarını ilk kez açtıklarını ifade ederek, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Poyraz,  “Otolife Dergisi ile işbirliği içerisinde ilimizde ilk defa Oto Show Fuarı düzenliyoruz. Şehrimizin tanıtımı adına gayret ediyoruz. Oto Show Fuarı’nın bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak ve bölgemiz halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini bir arada sunmak istedik. Fuarın açılışında emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. 

Otolife Dergisi İmtiyaz Sahibi Volkan Düzen ise, 24 Ekim’de K.Maraş Piazza AVM’nin açık otoparkında başlayan 4 gün süreli Oto Show’un gördüğü ilginin sevindirici olduğunu belirterek, ‘’K.Maraş’ın kişi başı araç sayısında çıtası yüksek. Ayrıca, bu alanda yatırıma da müsait bir ilimiz. Geçmişteki çalışmalarımızdan şunu gördük ki; bu tür organizasyonlar markaları ve yatırımcıları yatırım yapma konusunda tetikliyor. Bölgenin ve lokasyonun enerjisini kamuoyu ile paylaştıktan sonra yatırımlar hızlandıran sonuçlar elde ediliyor. Dilerim K.Maraş’ta da bu hayata geçer’’ diye konuştu.

Oto Show ziyaretçilerine özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri ile ayrıcalıklı fırsatlar da sunulduğunu ifade eden Volkan Düzen, ‘’İlk kez düzenlediğimiz Oto Show’a verdikleri destekten dolayı Kahramanmaraş Belediyesine, Rönesans yetkililerine, Piazza AVM yöneticilerine ve bu organizasyonun duyurulmasında katkı sunan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu. 

Düzen, Oto Show’un kentin tanıtımına da katkı sunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

‘’Otolife dergisi olarak 14 yıldır sektördeki tüm gelişmeleri halkımızla paylaştırmaya çalıyoruz. Kahramanmaraş’ta da ilk kez sektörün perakende grubunda yer alan markaları halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Haberin etiketleri:

OTO SHOW


Haber okunma sayısı: 2914

Yazdır

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


ÜLKE GÜNDEMİ & DÜNYA

DADAĞLI'DA SEL KÖPRÜYÜ YIKTI

Dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağmur, ilimiz merkez Onikişubat ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi'nde

FUARA KATILACAK YAYINEVLERİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 -21 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlencek olan 1. Kitap

SONER SARIKABADAYI 27 ARALIK'TA K.MARAŞ'TA

Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en popüler isimlerinden Soner Sarıkabadayı, Şanlıurfa ve

BAŞKAN MAHÇİÇEK'TEN REKTÖR DEVECİYE HAYIRLI OLSUN

  Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamında ziyaret

KAFSAD'DAN BAŞKAN OKAY'A ZİYARET

Kahramanmaraş Fotoğraf Sanatçıları Derneği (KAFSAD) Başkanı Gürhan Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri

BİR YILDA ASFALT VE PARKE TAMAMLANACAK

Sahaya inen ve 14 bölgede aralıksız devam eden kilit parke ve asfalt çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

ADANA - HAVA DURUMU

ADANA