27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ'NİN KASİAD ÇIKARMASI

ak-partinin-kasiad-cikarmasi

AK Parti K.Maraş Milletvekilleri, İl ve İlçe Yönetiminden oluşan bir grup Kasiad'a ziyaret gerçekleştirdi.
09 Ağustos 2012 Perşembe 01:05

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesini fırsat bilen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Prof.Dr. Mehmet SAĞLAM, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir ÜNAL, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Kahramanmaraş milletvekili Nevzat PAKDİL,  AK Parti kadın kolları genel başkan yardımcısı Kahramanmaraş milletvekili Sevde BAYAZIT KAÇAR, Yıldırım Mehmet RAMAZANOĞLU ve Sıtkı GÜVENÇ AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ, Merkez İlçe Başkanı Necati OKAY ve Yönetim kurulndan oluşan AK parti grubu KASİAD'I ziyaret etti. 
Ziyaret sırasında KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil ŞİRİKÇİ,  
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Danışma Kurulu Üyesi Kemal KARAKÜÇÜK, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Disiplin kurulu Başkanımız Ahmet Duran BALSUYU,  Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Ali ARPASATAN, Danışma Kurulu üyesi Mahmut ARIKAN, Denetleme Kurulu üyesi M.Akif GÖLCÜ, Disiplin Kurulu üyesi M. Kubilay DOĞAN, Sekreter Üye Sıddık CİĞER ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri; Ahmet BALSUYU, Ertuğrul Korkut TANRIVERDİ ve Kamil TEKİNŞEN hazır bulundular. 

Samimi bir ortam içerisinde geçen toplantı sırasında kısa bir konuşma yapan KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil ŞİRİKÇİ dernek hakkında verdiği bilgiden sonra şehrimizin ve iş dünyamızın çeşitli sorunlarını dile getirdi. Şirikçi: “Teşvik uygulamasında
Kahramanmaraş’ın beşinci bölgeye alınmış olmasından dolayı emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere, herkese teşekkür ederim. Aynı hassasiyetin yeni organize sanayi bölgelerinin özellikle de Tomsuklu OSB için ve ıslah OSB’ler için gösterilmesi en büyük arzumuzdur. Kurulacak olan yeni OSB’lerin, Kahramanmaraş’ı yatırım konusunda cazibe merkezi yapacağı inancındayım. Biz toprak zengini bir ülke değiliz. Bizim en önemli özelliğimiz müteşebbis ruha sahip olmamızdır. Son on yılda olduğu gibi istikrarla yönetilmeye devam edebilirsek, üretimimizde artacak, işsizliği de problem olmaktan çıkartacağız. 2023 vizyonunun yakalanabilmesi için biz Kahramanmaraş’lı işadamları ahenk içerisinde çalışıyoruz. Gerek ilçeler ile gerekse komşu illerle çekişerek değil, uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. En önemli sorunlarımızdan bir tanesi ise, Narlı ve Kahramanmaraş ovalarının sulama sıkıntılarıdır. Bu ovalar için eğer Kartalkaya Barajından yeterli su sağlanırsa, ben inanıyorum ki buralardan yılda iki veya üç ürün almak mümkün olacaktır. Kartalkaya Barajından üç ana boru ile Gaziantep’e içme suyu verilmektedir. Keza klavuzlu Barajımızdan ise Hatay’a kadar su verilecektir. Narlı ve Kahramanmaraş ovalarının sulanabilmesi için Kartalkaya Barajından desteklenmesi gerekiyor. Bu itibarla Gaziantep şehir içme suyuna çözüm olarak düşünülen barajın bir an önce inşasına başlanarak, Kartalkaya su kaynağının ovalarımıza intikali sağlanmalıdır. Ayrıca ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti belirtir, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”  dedi.






Haber okunma sayısı: 1004

Yazdır

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

kadina-siddete-hayir-imza-kampanyasi

KADINA ŞİDDETE HAYIR İMZA KAMPANYASI

07 Mayıs 2021 Cuma 23:12
ali-babacanartik-yeter

ALİ BABACAN:ARTIK YETER

12 Aralık 2020 Cumartesi 00:29
kmaras-demokrasi-nobetinde

K.MARAŞ DEMOKRASİ NÖBETİNDE

21 Temmuz 2016 Perşembe 03:18
zabun-darbeyi-lanetledi

ZABUN DARBEYİ LANETLEDİ

22 Temmuz 2016 Cuma 02:49
demokrasi-nobetine-devam

DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM

22 Temmuz 2016 Cuma 02:42

ÜLKE GÜNDEMİ & DÜNYA

DADAĞLI'DA SEL KÖPRÜYÜ YIKTI

Dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağmur, ilimiz merkez Onikişubat ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi'nde

FUARA KATILACAK YAYINEVLERİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 -21 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlencek olan 1. Kitap

SONER SARIKABADAYI 27 ARALIK'TA K.MARAŞ'TA

Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en popüler isimlerinden Soner Sarıkabadayı, Şanlıurfa ve

BAŞKAN MAHÇİÇEK'TEN REKTÖR DEVECİYE HAYIRLI OLSUN

  Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamında ziyaret

KAFSAD'DAN BAŞKAN OKAY'A ZİYARET

Kahramanmaraş Fotoğraf Sanatçıları Derneği (KAFSAD) Başkanı Gürhan Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri

BİR YILDA ASFALT VE PARKE TAMAMLANACAK

Sahaya inen ve 14 bölgede aralıksız devam eden kilit parke ve asfalt çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

ADANA - HAVA DURUMU

ADANA