29 Mart 2024 Cuma

AFŞİN VERGİ REKORTMENLERİ

afsin-vergi-rekortmenleri

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Kurumlar ve Gelirler Vergisi rekortmenlerini düzenlenen bir programla plaketle ödüllendirdi.
20 Haziran 2013 Perşembe 15:15

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Kurumlar ve Gelirler Vergisi rekortmenlerini düzenlenen bir programla plaketle ödüllendirdi. Aşin'e balı Tanır beldesinde gerçekleşen programa Kaymakam Faik Arıcan, Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Garnizon Komutanı Üsteğmen İdris Tom, Emniyet Müdürü M.Akif Can, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Orçun Ateş, Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, ASİAD Başkanı İlyas Sarı, Ticaret Odası Meclis üyeleri, oda meslek ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, yaptığı konuşmada, "Bugün burada hem ilçesine yatırım yapan,hem devletine vergisini veren hem de Kahramanmaraş genelinde vergi yarışında hatırı sayılır bir seviyeye ulaşan vergi mükellefi rekortmenlerimiz ile bir araya geldik. Onlar büyük bir alkışı hak ettiler. Önümüzdeki günlerde ilçemize yapılacak olan santrallerden dolayı 12 milyar dolarlık bir yatırım hedeflenmektedir. İlçemiz Afşin'e gelecek olan yatırımcıların kalacakları konaklayacakları bir otelimizin olmayışı bizleri kara kara düşündürmektedir. İşadamlarımızdan mutlaka öncelikli olarak 2 tane otel İnşaatına bir an önce başlamalarını bekliyoruz. Ben devletinden vergisini esirgemeyerek rekortmenliğe yükselen değerli işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki işlerinde de başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, "Afşin'de yaklaşık 1 yıldır görev yapıyorum. İşimi severek yapıyorum. Bir vergi dairesi müdürünün işini severek yapması nasıl karşılanır bilmiyorum ama ben bugün burada olmaktan çok mutlu oldum. Biz vergi tahsili çalışmalarına devam ediyoruz. Ödül alan işadamalarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan da "Belediye başkanlığından daha zor bir iş yapıyorsunuz. Bunu biliyorum.Afşin başarılı bir ilçe.1944 yılında ilçe olmuş ve 2000'li yıllara geldiğinde 45 bin nüfusa dayanmış. Sanayi hamlesini başlatacak müteşebbislere ulaşmış bir şehir. İlçemizin zenginliğine zenginlik katan ve burada ödül alan tüm işadamlarımızı kutluyorum." diye konuştu.

Afşin Kaymakamı Faik Arıcan ise "Biz gelişen bir ülkeyiz, güzel bir ülkeyiz. Her geçen gün ülkemiz zenginleşiyor. Sanayi alanında, eğitim alanında her alanda gelişiyoruz. 75 Milyon nüfusumuz var. Bu nüfusun ihtiyaçları var ve sonsuz fakat kaynaklarımız sınırlı. Kamu yatırımlarını yerine getirmek devletin görevi. Ancak yörenin sıkıntılarını bir nebze olsun özel müteşebbislerin girişimleri çözer. Bu noktada ilçemize yatırım yapan işadamlarımızın bu tür törenlerde ödüllendirilmeleri gerekir. Bugün burada ödül alan müteşebbislerimizi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri ile Kahramanmaraş genelinde ilk 100'e giren işadamlarına plaketleri takdim edildi.
KAYNAK:haberler.com



Haber okunma sayısı: 1405

Yazdır

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


ÜLKE GÜNDEMİ & DÜNYA

DADAĞLI'DA SEL KÖPRÜYÜ YIKTI

Dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağmur, ilimiz merkez Onikişubat ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi'nde

FUARA KATILACAK YAYINEVLERİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 -21 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlencek olan 1. Kitap

SONER SARIKABADAYI 27 ARALIK'TA K.MARAŞ'TA

Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en popüler isimlerinden Soner Sarıkabadayı, Şanlıurfa ve

BAŞKAN MAHÇİÇEK'TEN REKTÖR DEVECİYE HAYIRLI OLSUN

  Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamında ziyaret

KAFSAD'DAN BAŞKAN OKAY'A ZİYARET

Kahramanmaraş Fotoğraf Sanatçıları Derneği (KAFSAD) Başkanı Gürhan Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri

BİR YILDA ASFALT VE PARKE TAMAMLANACAK

Sahaya inen ve 14 bölgede aralıksız devam eden kilit parke ve asfalt çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

  • Haber bulunamadı

ADANA - HAVA DURUMU

ADANA